Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
44mm HP Convex Led Arcade Drukknop Wit
44mm HP Convex Led Arcade Drukknop Wit
0 Reviews | Review toevoegen

€ 2,49
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Schitterende 44mm led drukknop met  verhoogd profiel en convex plunjer. 

Uitermate geschikt voor reactiespellen, coin buttons of  launch button in een virtuele flipperkast.

Om de knop helemaal aan te laten sluiten bij de gewenste functie bieden we deze knop aan als "button only" of compleet met microswitch naar keuze.

Afhankelijk van het gebruik en de functie die de drukknop dient te vervullen kun u een keuze maken uit een van de beschikbare microswitch opties.
Wanneer de drukknop een functie krijgt als actieknop dan kunt u hiervoor het beste een 50gr. Suzo-Happ E-switch, 75gr. Cherry D44X of Ultimarc Game-Switch
microswitch gebruiken.
Deze microswitches geven een zeer prettige speelervaring met lichte klik en zijn van professionele kwaliteit en geschikt voor commercieel gebruik.
Elders worden deze knoppen vaak aangeboden met zwaardere 200-250gr. microswitches, maar deze zijn voor actieknoppen niet geschikt.
Microswitches met meer tegendruk en hardere klik zijn wel uitermate geschikt voor "speciale" functies zoals bijv. player, coin, start en select knoppen.      

Voor als u het nog niet weet:
Velen die nog niet zo bekend zijn in "arcadeland" denken ten onrechte dat wanneer er gepraat wordt over een microswitch van .. gram er gesproken wordt over het gewicht daarvan. 
Ten dele klopt dit, maar met de aanduiding 50gr. 75gr. of 200gr. wordt dus niet het gewicht van de microswitch bedoelt, maar de druk die nodig is om de microswitch in te drukken. Commerciële arcadekasten zijn meestal voorzien van 50-75gr. microswitches voor de actieknoppen en gelijke of wat zwaardere uitvoeringen voor de overige functies. 


Technische specificaties:
Buitendiameter: 44mm
Afmeting drukker: 36mm
Inbouwdiameter: 24mm  
Inbouwdiepte incl. microswitch: 61mm
Led: 12V/DC

Levering omvat:
1x 44mm HP led drukknop (wit)
1x 12V led 
1x Montagering
1x Microswitch (indien geselecteerd)  

Wist je dat?
We ook boren verkopen om heel secuur perfect ronde gaten te maken in hout en plexiglas?
Deze vind je in de rubriek gereedschap en hebben we in diverse maten.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.