Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Google Cardboard XL met Magneetswitch
0 Reviews | Review toevoegen

€ 1,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Google Cardboard XL met magneetswitch

Dat de komende jaren in het teken zullen staan van Virtual Reality is een ding wat zeker is, maar of het iets voor u zou kunnen zijn weten we natuurlijk niet (we denken overigens van wel;)

Wij gunnen graag iedereen een kijkje in de wondere wereld van Virtual Reality en hebben daarom besloten om ook de "oer" uitvoering van het Google Cardboard concept te gaan voeren.
Met deze eenvoudig in elkaar te zetten kartonnen zelfbouw VR bril heeft u zo de mogelijkheid om voor een klein bedrag toch een groots kijkje te nemen achter de schermen.

Natuurlijk zal uw ervaring met een kunststof uitvoering met desgewenst; betere optiek, draagcomfort, vergrotingsfactor, degelijkheid etc. u nog sneller enthousiast maken. Maar dat is aan u!      

Specificaties Google Cardboard 5"

De door ons aangeboden versie is iets groter dan de standaard Google Cardboard en is hierdoor geschikt voor telefoons van circa 5"  (4,5" tot 5,2" werkt het best)
Tevens zit er een magneetswitch bij deze bril geleverd, zodat er nog meer leuke app's en games tot uw beschikking staan.
Vanzelfsprekend bied Android u de meeste VR content, maar inmiddels is er ook voor iOS smartphones een rijke collectie voorhanden.

Voor een plezierige VR ervaring is het noodzakelijk een telefoon te hebben met een gyroscoop (bewegingssensor) zodat uw hoofdbewegingen goed kunnen worden geregistreerd. 

Heeft u dit niet dan zullen vele app's niet goed werken en/of niet eens opstarten. 

Het is eventueel wel mogelijk om zonder Gyroscoop 3D films, foto's etc. te bekijken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.