Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
HQ 5V RGB Super Silent Gold Leaf Concave Classic Arcade Drukknop
0 Reviews | Review toevoegen

Deze Gold Leaf RGB-arcadeknop is een krachtige drukknop met een geïntegreerde vergulde klikloze microswitch schakelaar en voorzien van 2,8 mm-aansluitingen. Elke RGB-arcadeknop is voorzien van verg...

€ 6,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze Gold Leaf RGB-arcadeknop is een krachtige drukknop met een geïntegreerde vergulde klikloze microswitch schakelaar en voorzien van 2,8 mm-aansluitingen.
Elke RGB-arcadeknop is voorzien van vergulde connectors en wordt geheel voorbedraad geleverd.
Met een prettige draadlengte van 50cm en 4-pins I/O connector zijn ze gelijk klaar om op een Ultimarc PacLED64- of I-PAC Ultimate I/O interface bord te worden aangesloten.

BELANGRIJK: De LED's hebben geen stroombeperkende weerstanden, dus MOETEN worden aangesloten op een van de bovenstaande controllers met stroomgestuurde uitgangen.

Vergulde contacten
Geen aanslag of aantasting leidt niet tot een verslechtering van de respons. De contactvleugels en de externe aansluitingen zijn volledig verguld.

Lage traagheid
Het bewegende deel van de knop is ultralicht en slechts 10 mm diep, in tegenstelling tot andere typen waarbij de plunjer de volledige diepte van de knop verlengt.

Geen klik
Bladschakelaar betekent geen klikkende microschakelaar.

Geen plunjer veer
De body van de knop bevat geen grote veer. Dit resulteert in een uniek lage bedieningskracht van 45 gram voor de hele knop.

Geen hysterese
Dit is het verschil in knopdepressie voor de contactsluit- en openpunten. Op deze knoppen is de positie hetzelfde, wat resulteert in maximale herhaalde activeringsprestaties.
Bij microschakelknoppen kan deze "dode" afstand tot 1,5 mm bedragen.

Concaaf top
De meeste serieuze gamers geven de voorkeur aan de klassieke concave toppen boven de convexe die vaak worden gebruikt op Japanse knoppen met lage inertie.

Robuust
De limietstop van de knop wordt ondersteund door het knoplichaam en niet de schakelaar, dus geen kans op schade aan de schakelaar als gevolg van te enthousiast spelen!

Compact integraal ontwerp
Geen lastige montage na montage door het paneel. Volledig gesloten bladschakelaarcontacten.

Economisch
Ondanks hun prestaties zijn deze qua prijs vergelijkbaar met standaard arcadeknoppen en de prijs is all-inclusive, niets extra te betalen voor add-on switchopties.

Moer en draadbevestiging
We hebben de traditionele bevestiging met schroefdraad behouden in plaats van het push-in-ontwerp van bepaalde andere knoppen met een lage traagheid, omdat we denken dat dit de meest effectieve permanente montage geeft in alle soorten panelen tot 19 mm (3/4 inch).

RGB-verlichting
Eindelijk full colour RGB-verlichting zonder prestatieverlies!

Voorbedrade LED's
De RGB-versie heeft voorbedrade dubbele interne RGB-leds met 500 mm bedrading voor directe plug-in op onze PacLED64- of I-PAC Ultimate I / O-kaarten voor dynamische controle over alle kleuren.

Je drukknoppen aansluiten
Deze drukknoppen hebben tags voor schakelaars van 2,8 mm
Voor I-PAC handbedrade verbindingen verkopen we pakketten met 100 krimpconnectoren
Selecteer voor Mini-PAC vooraf gemaakte harnassen de 2.8 / 4.7mm harnasversie. Deze versie heeft 2,8 mm op drukknopverbindingen (exclusief Start1,2) en 4,8 mm op alle andere verbindingen
Het maakt niet uit welke tag verbinding maakt met GND en welke verbinding maakt met de interface

goldleafpushbuttons.png
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.