Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Hoog Profiel Led Arcade Drukknop Rood 33mm / Boormaat 24-28mm
0 Reviews | Review toevoegen

€ 2,19
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Mooie kwaliteit verlichte HP (High Profile) arcade drukknop welke geschikt is voor zowel stalen als
houten panelen tot wel 24mm dik.

De HP 33mm led drukknop is eenvoudig van een eigen insert/artwork te voorzien en verkrijgbaar als 'button only' of compleet
met microswitch naar keuze.


Afhankelijk van het gebruik en de functie die de drukknop dient te vervullen kun u een keuze maken uit een van de beschikbare microswitch opties.
Wanneer de drukknop een functie krijgt als actieknop dan kunt u hiervoor het beste de 50gr. Suzo-Happ E-switch of 75gr. Cherry microswitch gebruiken.
Deze microswitches geven een zeer prettige speelervaring met lichte klik en zijn van professionele kwaliteit.
Elders worden deze knoppen vaak aangeboden met een 200-250gr. microswitches, maar deze zijn voor actieknoppen eigenlijk niet geschikt.
Microswitches met een harde klik en hogere klikweerstand zijn met name geschikt voor "speciale" functies zoals bijv. player en coin buttons.      

Voor als u het nog niet weet:
Velen die nog niet zo bekend zijn in "arcadeland" denken ten onrechte dat wanneer er gepraat wordt over een microswitch van .. gram er gesproken wordt over het gewicht daarvan. 
Ten dele klopt dit, maar met de aanduiding 50gr. 75gr. of 200gr. wordt dus niet het gewicht van de microswitch bedoelt, maar de druk die nodig is om de microswitch in te drukken. Professionele arcadekasten zijn in de regel voorzien van 50-75gr. microswitches voor de actieknoppen en gelijke of iets zwaarde microswitches voor een eenmalige selectie bij het opstarten van een spel. Er bestaan ook 25gr. microswitches, maar deze zijn gevoelloos en de kwaliteit daarvan laat te wensen over. 
Wanneer u diverse drukknoppen/microswitches met elkaar gaat vergelijken, houd er dan ook rekening mee dat er drukknoppen zijn met en zonder interne veer. 
Een Seimitsu PS-14-KN drukknop met ingebouwde microswitch 75gr. geeft bijvoorbeeld  een heel ander gevoel dan een geveerde drukknop met een losse 75gr. microswitch microswitch.    
 

Technische specificaties:
Inbouwdiameter: 24-28mm
Buitendiameter: 33mm
Afmeting plunjer: 25mm
Inbouwdiepte: 51,5mm
Led: 5-12V geschikt
Mogelijkheid tot plaatsen van inserts

Levering omvat:
1x 33mm HP led drukknop rood
1x Microswitch/led houder 
1x Microswitch (indien geselecteerd)
1x led (wordt niet meegeleverd wanneer 'button only' wordt geselecteerd) 

Wist je dat?
We ook forstnerboren verkopen om heel secuur perfect ronde gaten te maken in hout en plexiglas en dat je hiermee veel fijner gaten boort
dan met een speedboor?
Deze vind je in de rubriek 'gereedschap' en hebben we in diverse maten.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.