Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Qanba 8-weg Octagonal Joystick Restrictor
Qanba 8-weg Octagonal Joystick Restrictor
0 Reviews | Review toevoegen

De QanBa achthoekige restrictiepoort lijkt erg op de populaire Sanwa GT-Y achthoekige poort. Deze restrictor gate is compatibel met de meeste populaire Sanwa JLF-serie joysticks. Raadpleeg ondersta...

€ 6,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De QanBa achthoekige restrictiepoort lijkt erg op de populaire Sanwa GT-Y achthoekige poort. Deze restrictor gate is compatibel met de meeste populaire Sanwa JLF-serie joysticks. Raadpleeg onderstaande lijst voor compatibiliteit. Deze kunststof restrictorpoort is zeer eenvoudig te installeren. Maak gewoon uw bestaande restrictor los van de onderkant van uw Sanwa JLF-serie joystick en lijn deze ronde restrictorpoort uit met de nokken op de basis van de joystick en druk aan om op zijn plaats te klikken.

Dit is een achthoekige poort van kwaliteit, vervaardigd door QanBa - een van de meest gerespecteerde namen in de wereld van de vechtstok. Het ontwerp van deze kunststof restrictorpoort is zorgvuldig doordacht; de hele poort bedekt de hele onderkant van een Sanwa JLF-serie joystick en de installatie duurt een paar seconden.

De meeste Sanwa JLF-serie joysticks worden standaard geleverd met een vierkante restrictorpoort. Hoewel sommige gamers hier de voorkeur aan geven, is het vaker wel dan niet erg moeilijk om combo-bewegingen uit te voeren voor vechtspellen zoals Street Fighter. Als je ooit Street Fighter hebt gespeeld en echt moeite hebt gehad om combo-bewegingen uit te voeren dan moet je zeker deze achthoekige restrictor eens proberen.
Het midden van deze QanBa-restrictiepoort is achthoekig van vorm, dit betekent dat je joystick de diagonalen veel beter zal raken dan een vierkante restrictiepoort omdat iedere uitslag exacte hetzelfde aantal graden heeft. 

Als je van Street Fighter e.d games houdt, maar worstelt met beweging tijdens het spelen, is dit de perfecte oplossing!

Deze QanBa achthoekige restrictiepoort is ook compatibel met de Sanwa-joystick in de QanBa Fight-sticks - Q4RAF 3-in-1 en Q2PRO.

Producteigenschappen:
* Kwaliteit QanBa-product
* Compatibel met de meeste Sanwa JLF-serie joysticks
* Eenvoudig te monteren
* Perfecte 8-weg beweging
* Goed achthoekig ontwerp
* Verbeter je gameplay voor vechtspellen (Street Fighter enz.)
* Maakt ook spelen van 4-weg games op een 8-weg ingestelde joystick een stuk prettiger

Compatibiliteit:
De achthoekige restrictieplaat van QanBa past op de volgende Sanwa-joysticks:

Sanwa:
JLF-TP-8YT
JLF-TP-8YT-SK
JLF-TP-8Y
JLF-TP-8Y-SK
JLF-TP-8S
JLF-TRG-8YTH.SK 
JLF-TM-8T

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.