Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Sanwa Denshi JLF-TP-8S 4/8-Weg Balltop Arcade Joystick

€ 37,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Bouw je een nieuwe arcade kast, fight stick of zoek je een goede vervanger voor je oude joystick dan kan je haast niet om de Sanwa JLF-TP-8S heen.
En wie slim is doet dat ook niet!

Wil je kwaliteit, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, lange levensduur en een hufterproof joystick dan stopt je zoektocht hier.
De Sanwa JLF-TP-8S schijnt op alle vlakken!

De Sanwa JLF-TP-8S is technisch gelijk aan de beroemde JLF-TP-8YT maar onderscheid zich hiervan door de gebogen montageplaat. 
Hierdoor is het mogelijk de joystick in dikke houten panelen te monteren zonder dat de sticklengte in het geding komt.  

Vanwege de goede response en goed uitgebalanceerde vering is deze joystick niet voor niets de nummer 1 keuze van vele (fight) game enthousiastelingen.
Deze joystick wordt wereldwijd ontzettend veel gebruikt in professionele arcade kasten en MadCatz & QanBa fight sticks etc.
En wie wil er nu niet thuis spelen op topniveau?

Elke joystick wordt geleverd met een stofafdekking, TP-MA board met gesoldeerde microswitches en een schitterende 35mm balltop in een kleur naar keuze.
Af fabriek is de joystick ingesteld op een lichte veerdruk, maar mocht je van wat meer veerkracht/tegendruk houden dan kunnen we je de joystick ook leveren in een 2LB of 4LB uitvoering.  

De Sanwa JLF-TP-8YT joystick wordt geleverd met een vierkante restrictor plate. Wanneer je de ristrictor los haalt van de joystick kun je eenvoudig het middenstuk hiervan verdraaien door deze licht in te drukken vanaf de binnenzijde. De restrictor plate dient hiervoor wel te worden losgehaald van de joystick.

Wil je nog meer controle over je gameplay dan is er optioneel ook een speciale 8-weg restrictor plate leverbaar. Door de octagonale binnenrand voelt alles nog beter aan en zijn tevens 4-weg games veel beter te spelen op een op 8-weg ingestelde joystick. Sterker nog, wij hebben zelf ondervonden dat de meeste 4-weg net zo goed of zelfs fijner spelen dan zonder een GT-Y restrictor plate.
Speel je 4 en 8 weg games door elkaar en wil je niet continu je joystick hoeven aanpassen, dan is de Sanwa GT-Y octagonal restrictor plate een 
absolute must have!

Technische specificaties: 

PCB board met gesoldeerde Omron micro-switches en 5-pins locking connector
Afmeting montageplaat: 95x53x1,6mm
Sticklengte bovenkant plaat onderkant balltop: 32,7mm
Schroefdraad balltop: M6
Stick diameter: 8,8mm
Restrictorplate: Sanwa GT-8YF 4/8-weg (omzetbaar zonder gereedschap)
Compatible met alle JLF serie restrictor plates

Leveringsomvang:
1x Sanwa JLF-TP-8YT 4/8 weg joystick
1x Aansluitkabel (JLF harnas)
1x Stofring
1x Balltop in kleur naar keuze