Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
VGA Scanline Generator + RGB correctie, Voor Een Authentieke CRT Look!

€ 39,95
€ 32,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Als je een verzameling retro-games van weleer bezit, is de kans groot dat je je herinnert hoe ze eruit zagen op een oud 4: 3 tv-scherm. Monitoren hadden toen een veel lagere resolutie dan de high-definition tv's van vandaag, maar hadden een onderscheidende uitstraling die ze zich vooral herinneren - scanlines.

Arcade games hebben een lange weg afgelegd sinds velen er in het verleden ladingen kwartjes in hebben gestop en de grafische weergave op een glanzend CRT-scherm hebben bewonderd.
Tegenwoordig kunnen velen genieten van hun spellen van weleer via MAME of andere arcade-emulatie, maar de ervaring op moderne LCD-schermen is niet hetzelfde. Voor degenen die CRT-schermen onthouden, waren de scanlijnen verschillend en vrij zichtbaar, en in veel gevallen werd er gekarakteriseerd hoe de afbeeldingen moesten verschijnen. Een scanlijn is één lijn of rij in een rasteraftastpatroon, zoals een videolijn op een kathodestraalbuis (CRT) -scherm van een televisietoestel of computerscherm.

SCAN.DL - of "Scan Delineation Line" - is een instelbare VGA-ingangs- / uitgangsadapter die scanlijnen genereert en het uiterlijk van oudere CRT-monitoren repliceert op moderne LCD- / LED-schermen met hoge resolutie

Omschrijving:
Dit is een video-effectgenerator voor scanlijnen op algemene doeleinden voor VGA-verbindingen.
Hiermee kunt u een zo getrouw mogelijke grafische afbeeldingen met lage resolutie krijgen op een moderne LCD-monitor of tv met een hoge resolutie.
De scanlijnen worden hardwarematig aan het spelscherm toegevoegd door deze met een VGA kabel aan de monitor te verbinden.
Houd er wel rekening mee dat er wel een extra VGA kabel benodig is voor het doorvoeren van het signaal. Mocht u deze niet hebben liggen dan hebben we deze voor u in het assortiment. U vind ze hier: https://www.lumimaniac.nl/5V-12V-VGA-Aansluitmateriaal
De scanline generator heeft geen externe voeding nodig.

Bediening:
A. AAN / UIT: U kunt de scanlijnen eenvoudig aan en uit zetten zonder het bord te verwijderen.
B. De intensiteit van de scanlijn kan worden afgesteld door drie instelbare weerstanden op de scanner (RGB correctie).
C. De breedte van de scanlijn kan worden aangepast naar enkele lijn of dubbele lijn. 
D. U kunt het horizontale signaal omdraaien om een ​​andere scanlijn voor de resolutie te gebruiken. 640 * 480 / 60Hz of 1024 * 768 / 60Hz.
E. ODD / EVEN kan de scanregel een regel hoger of lager zetten.

Levering omvat:
1 x Scanline-generator