Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
VR Box II / Virtual Reality Bril Deluxe 2
0 Reviews | Review toevoegen

€ 9,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Nieuwe VR-Box versie 2!

Wat is er nieuw?
De VR-Box was al een van de betere VR-brillen, maar de ingenieurs van de VR-Box hebben met de nieuwe versie nog meer hun best gedaan. Behalve dat het draagcomfort nog verder is verbeterd, heeft de VR-Box versie 2 ook een setje nieuwe lenzen gekregen. Deze lenzen zijn zo geslepen dat je een nog grotere kijkhoek hebt en hiermee een nog groter virtueel beeld ziet. Alles beleef je dus nog intenser!

De VR-Box 2 is net als zijn voorganger voorzien van het zogenaamde slide-in concept.

Deze slide-in tray is niet alleen praktisch, maar bied je ook een veilige manier om je smartphone in de VR-bril te plaatsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat deze er spontaan uitvalt.

De voorzijde van de VR-Box versie 2 heeft een handig AR-schuifpaneeltje gekregen. Deze functie geeft je de mogelijkheid de camerafunctie van je smartphone te gebruiken om live beelden te registreren en hier virtuele effecten aan toe te voegen.

AR staat voor Augmented Reality. Mocht je hier nog nooit van gehoord hebben en willen zien wat we hiermee bedoelen, klik dan eens op de onderstaande Youtube link, dan wordt vast alles duidelijk:

Meer zien: https://www.youtube.com/watch?v=5QDB7CDD5aA

Download maar eens een Virtual reality AR app en beleef zelf hoe realistisch het onrealistische is. 

Bij ons geen standaard remote gamepad
De VR-Box II wordt in 2 uitvoeringen aangeboden. Met- en zonder de standaard af fabrieks-controller.

Wij hebben de versie met controller uitgeprobeerd, maar deze viel ons dusdanig tegen dat wij hebben besloten deze niet standaard in ons assortiment te gaan voeren.

De onhandige vormgeving die alleen prettig is in de verticale stand is als horizontale gamepad niet prettig en mist behalve belangrijke knoppen ook de finesse van een volwaardige gamepad. Bij een VR-bril als deze hoort gewoon een goede gamepad, vinden wij.

De Android Bluetooth deluxe gamepad met ingebouwde Li-ion accu is dan ook zeker te prefereren. Voor een nog betere match hebben wij speciaal voor de witte VR-brillen deze ook nog in het wit ingekocht (maar je mag zelf kiezen:)

Wel of niet een controller erbij?
Ben je niet zo'n gamer, maar wil je de VR-apps, die ondersteuning nodig hebben van een controller, niet aan je neus voorbij laten gaan, dan hebben wij als voordelig alternatief ook de mini bluetooth-controller om uit te kiezen.

Vergeet niet dat een controller ook heel handig is om van app te wisselen en dat je daardoor niet iedere keer het toestel uit bril hoeft te halen

Alle controllers/gamepads zijn natuurlijk ook te gebruiken voor het besturen van niet-VR-app's en games.

Degelijkheid
Over de degelijkheid van de VR-BOX 2 hoef je echt niet in te zitten. De stevige bouwwijze en gekozen materialen zijn meer dan uitstekend te noemen en haast uniek in deze prijsklasse. Een solide bril waar je lang plezier aan zult beleven.

Voor welke smartphones is de VR-BOX 2 geschikt?
In de VR-BOX 2 passen vrijwel alle Android, iOS, Windows smartphones van dit moment, mits ze maar een schermdiagonaal hebben van circa 3,5” tot maximaal 6”.

Het beste resultaat wordt verkregen met een toestel tussen de 4,2” tot 6” en met een resolutie van 1920X1080 pixels of hoger.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.