Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
5-Kanaals Led Time Controller TC420
0 Reviews | Review toevoegen

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wie wil dit nu niet, een computer gestuurde led timecontroller waarmee je de opgaande zon, ondergaande zon en maanlicht mee kunt simuleren?!

De TC420 aquarium led light time controller bedien je eenvoudig met de meegeleverde software en sluit je eenvoudig aan op je 12V of 24V led (strip)verlichting.

Maak in een handomdraai een "draaiboek" voor de aangesloten led strips of lampen en doe jezelf een plezier en je vissen/planten/lagere diersoorten niet langer te kort.

Bouw eenvoudig een zo realistisch mogelijk beeld van een op- en ondergaande zon en als je het helemaal af wilt toppen met maanlicht erbij natuurlijk! :)

Als rechtgeaarde aquariaan wil je natuurlijk het beste voor je vissen en graag een zo natuurlijk mogelijk gedrag zien van je levende have.

Bovenal wil je je ogen natuurlijk ook niet te kort doen, want dit schouwspel van leven wil je natuurlijk niet missen.

Met de TC420 timecontroller heb je goud in handen en kun je zonder hele diepe zakken te hebben je onderwaterwereld een flinke upgrade geven.

Dure lichtsystemen van fabrikanten heb je dus niet nodig, want met de TC420 bouw je die zelf voor slechts een fractie van de prijs.

Met de TC420 heb je 5-kanalen tot je beschikking die je elk tot 4A kunt belasten. Houd er wel rekening mee dat je voeding dit ook aan moet kunnen. Voor de levensduur van de leds is het aan te raden deze maximaal tot 90% van het vermogen te belasten, iets wat ook geldt voor de voeding trouwens.

Schakeltijden zijn per minuut instelbaar en in stapjes van 1 tot 100% lichtsterkte tevens heb je nog de mogelijkheid om de stappen in fade-modus uit te laten voeren of in een keer (jump).

De fade-modus (staat standaard altijd aan trouwens) is fantastisch en zorgt er voor dat als je de waarde instelt van bijvoorbeelt 50% naar 80% in een uur tijd deze gelijkmatig binnen dit uur wordt verdeeld.

Waarneer je dit niet wenselijk vindt of een ander 12- of 24V-apparaat aan of uit wilt laten schakelen op gezette tijden dan kan dit natuurlijk ook (denk aan stromingspomp ventilator etc.).

Mogelijkheden met de TC420 zijn er dus genoeg en met wat creativiteit van jouw kant vrijwel eindeloos.

Technische specificaties:
- 12V/24V aanluiting aanwezig voor DC plug of losse bedrading
- 5 onafhankelijk aan te sturen kanalen
- ieder kanaal op ieder gewenste tijd in te stellen
- instel dimwaarden 0-100% en mogelijkheid voor jump of fade
- software Windows Vista, XP, 7, 8, 8.1 compatible
- Verlicht LCD scherm
- meerdere schema's instelbaar
- werkt los van de pc na het inprogrammeren
- automatische tijdsynchronisatie via computer (maar ook los van pc bij te stellen)


Leveringsomvang:

1x TC420 timecontroller
1x USB aansluitkabel
1x installatie software
1x engelstalige handleiding


 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.